, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 722 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפ הטוב ביותר, ריבועי קרפ חזיר וביצה, ו קרם דה לה קרפ (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הקרפים: בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל 1/2 מקל חמאה עד שהוא מעט חום. במערבל עומד, לשים קמח, ביצים, חלמון ביצה, חלב 3 כפות קירש, להכות היטב על מהירות בינונית עד רק בשילוב. תערובת זן דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
קרפים
קירשה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
בלנדר
2
מוסיף את החמאה החומה לתערובת זו, לשלב היטב ולהשאיר אותו לנוח במקרר במשך 2 שעות. במחבת 8 אינץ ' שחומם מראש, מברשת עם חמאה מומסת מעט ויוצקים ב 1/4 כוס הבלילה קרפ. לסובב את המחבת סביב מעיל אותו היטב עם הבלילה ויוצקים עודף בחזרה לתערובת הבלילה. לבשל קרפים עד חום קל, על 1 עד 2 דקות לכל צד. החזק בצד בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
כדי להפוך את מילוי קרפ: במערבל עומד, קרם 1 מקל חמאה עם סוכר ממתקים על מהירות בינונית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
הוסף 2 כפות קירש, לערבב עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קירשה
5
להעביר לקערה ולשמור במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
במחבת בינונית, להמיס הנותרים 1/2 מקל חמאה על חום בינוני לבשל הנותרים 2 כוסות של דובדבנים, מעיל היטב עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומבשלים, עד רך מעט, על 2 עד 5 דקות בהתאם לגודל הדובדבן. לאחר מכן להוסיף 2 כפות של קירש, להסיר את המחבת מהחלק העליון של התנור ולהצית כדי להצית את הדובדבנים. אפשר ללהבה לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
אלכוהול
קירשה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
8
מחממים תנור ל 170 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מורחים כל קרפ עם כף מילוי קרפ.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
10
מגלגלים את הקרפ והצדדים כמו ספרינג רול.
מרכיבים שתצטרך
גלול
11
מניחים 2 קרפים באמצע כל צלחת הגשה, חם בתנור במשך 5 דקות. כדי לשרת, מקשטים עם כמה דובדבנים מבושלים וכדור של סורבה דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
קרפים
סורבה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
בסיר בינוני, לשלב דובדבנים עם מים ולימון, להביא לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מוסיפים סוכר, מערבבים כדי להמיס ומבשלים עוד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את סירופ התירס ומאפשרים להתקרר לפני שפיכת תערובת למכונת הגלידה. במכונה, להביא תערובת רכה עקביות המשרד ולשמור במקפיא.