קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סופלה קרפ דובדבנים

סופלה קרפ דובדבנים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 722 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מים, סוכר, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפ הטוב ביותר, ריבועי קרפ חזיר וביצה, ו קרם דה לה קרפ (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרפים: בסיר קטן על חום בינוני-נמוך, לבשל 1/2 מקל חמאה עד שהוא מעט חום. במערבל עומד, לשים קמח, ביצים, חלמון ביצה, חלב 3 כפות קירש, להכות היטב על מהירות בינונית עד רק בשילוב. תערובת זן דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קרפיםקרפים
קירשהקירשה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
בלנדרבלנדר
2
מוסיף את החמאה החומה לתערובת זו, לשלב היטב ולהשאיר אותו לנוח במקרר במשך 2 שעות. במחבת 8 אינץ ' שחומם מראש, מברשת עם חמאה מומסת מעט ויוצקים ב 1/4 כוס הבלילה קרפ. לסובב את המחבת סביב מעיל אותו היטב עם הבלילה ויוצקים עודף בחזרה לתערובת הבלילה. לבשל קרפים עד חום קל, על 1 עד 2 דקות לכל צד. החזק בצד בטמפרטורת החדר
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
כדי להפוך את מילוי קרפ: במערבל עומד, קרם 1 מקל חמאה עם סוכר ממתקים על מהירות בינונית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
הוסף 2 כפות קירש, לערבב עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
5
להעביר לקערה ולשמור במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
במחבת בינונית, להמיס הנותרים 1/2 מקל חמאה על חום בינוני לבשל הנותרים 2 כוסות של דובדבנים, מעיל היטב עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים 1/4 כוס סוכר ומבשלים, עד רך מעט, על 2 עד 5 דקות בהתאם לגודל הדובדבן. לאחר מכן להוסיף 2 כפות של קירש, להסיר את המחבת מהחלק העליון של התנור ולהצית כדי להצית את הדובדבנים. אפשר ללהבה לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
אלכוהולאלכוהול
קירשהקירשה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
8
מחממים תנור ל 170 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מורחים כל קרפ עם כף מילוי קרפ.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מגלגלים את הקרפ והצדדים כמו ספרינג רול.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
מניחים 2 קרפים באמצע כל צלחת הגשה, חם בתנור במשך 5 דקות. כדי לשרת, מקשטים עם כמה דובדבנים מבושלים וכדור של סורבה דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
קרפיםקרפים
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בסיר בינוני, לשלב דובדבנים עם מים ולימון, להביא לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מוסיפים סוכר, מערבבים כדי להמיס ומבשלים עוד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את סירופ התירס ומאפשרים להתקרר לפני שפיכת תערובת למכונת הגלידה. במכונה, להביא תערובת רכה עקביות המשרד ולשמור במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
גלידהגלידה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה