סופלה שוקולד נשכח
סופלה שוקולד נשכח דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופלה שוקולד נשכח, עוגיות נשכחות, ו עוגיות נשכחות.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה צלחת סופלה 6 כוסות או תבשיל.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות. (או בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל במיקרוגל בעוצמה של 50 אחוז במשך 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב טוב כל 30 שניות עד שהשוקולד נמס וחלק.) מגניב לגמרי.
לגרד את הזרעים של שעועית וניל לתוך תערובת מקורר ולהוסיף מלח 6 כפות סוכר.
מוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים את הנותרים 6 כפות סוכר, קצת בכל פעם, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה.
לטאטא על 1/4 של הלבנים לתוך תערובת השוקולד כדי להבהיר את הבלילה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת סופלה, להפיץ אותו באופן שווה.
אופים כ 30 עד 35 דקות או עד שהמרכז עדיין מתנועע וקיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים דבקים בו.