סופלה תירס ועגבניות מיובשות עם שרימפס-בצל
סופלה תירס ועגבניות מיובשות עם תבלין שרימפס-בצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, חלב, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו דג בגריל עם תבלין עגבניות מיובש, טונה בגריל עם רוטב עגבניות מיובש, ו שיפודי בקר בגריל עם רוטב עגבניות מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 2 1/2-עד 3 ליטר סופל צלחת או שש 1 1/2-עד 2 כוס סופל מנות. אם משתמשים במנות קטנות, להגדיר אותם על 2 סנטימטרים זה מזה בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים בחלב, טרגון, ומלח, וממשיכים לערבב עד רוטב רותח ומתעבה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תירס ועגבניות מיובשות ומערבבים עד חם, על 1 דקה.
מוסיפים גבינת פרמזן ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים חלמונים ומערבבים עד תערובת מעורבב וחלק.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עם קרם של טרטר עד פסגות קצרות, נוקשה, לח. עם מרית גמישה, מקפלים שליש מרוטב הגבינה ללבנים עד מעורבב היטב.
להוסיף רוטב הנותרים בעדינות לקפל רק עד מעורבב.
לגרד את הבלילה לתוך צלחת סופלה מוכנה (או מנות). אם גבוה מ 3/4 מלא, להשתמש צווארון רדיד (ראה "גולת הכותרת" להלן). אם תרצה, לצייר מעגל על פני השטח של הבלילה סופל עם קצה סכין, על 1 אינץ ' מן השפה, כדי לעזור בצורת כתר אטרקטיבי במהלך האפייה.
אופים סופל גדול ב 350 רגיל או 325 תנור הסעה עד העליון הוא זהוב עד חום עמוק וסדקים נראים יבשים למדי, 35 עד 40 דקות.
אופים סופלים קטנים בתנור רגיל או הסעה 375, 20 עד 25 דקות.
מגישים מיד, גורפים מנות מן סופל יחיד עם כף גדולה. להעביר את שרימפס-בצל להתענג כפית על כל מנה לפי הצורך.
סופלים נראים מרשימים ביותר כאשר הם עולים באופן דרמטי על שולי המנה. כדי ליצור כתר יפה על הסופל שלך, למלא את המנה על 3/4 מלא. אם זה פחות מלא, הסופל לא יכול לעלות מעל השפה. אם זה מלא יותר, הסופל עלול לשפוך על אלא אם כן אתה לעטוף את הצלחת עם קולר לסכל. הנה איך לעשות אחד.
חותכים גיליון 15 אינץ 'רחב של רדיד 4 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת; לקפל לאורכו בשלישים. מעיל צד אחד של רצועת רדיד בנדיבות עם חמאה מומסת, באמצעות מברשת מאפה. לעטוף את רדיד סביב מחוץ צלחת כך לפחות 2 אינץ ' של רדיד להאריך מעל השפה. מקפלים את הקצוות של רצועת רדיד חמאה על כמה פעמים עד להתכרבל נגד צלחת.