בשר חזיר בסגנון קוריאני
בשר חזיר בסגנון קוריאני Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 173 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בשר חזיר, שמן שומשום, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה, צלעות חזיר בסגנון קוריאני, ו חזיר סויה מתוק W כוכב אניס בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף חזיר. חותם ומרינדה במקרר 8 שעות או לילה, מסתובב מדי פעם.
מחממים מחבת גדולה אטומה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הסר חזיר משקית, הזמנת מרינדה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד רושמים מדחום בשר 160 (בינוני) או עד מידה רצויה של doneness.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
להביא מרינדה שמורה לרתיחה בסיר קטן. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מגישים עם רוטב.