קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה תפוחי אדמה

סופלה תפוחי אדמה
אם יש לכם קמח, פירורי לחם, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סופלה תפוחי אדמה, סופלה תפוחי אדמה, ו סופלה בטטה.

הוראות

1
לבשל תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 25 דקות או עד מכרז; לנקז היטב. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר כבד על חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום; מגניב.
4
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים בצל, ומטוגנים 10 דקות או עד מכרז משחימים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים יחד פירה, בצל, רוטב לבן, חלמונים מוכים, ואת 4 המרכיבים הבאים. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
חמאה 9" x 3 " מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
7
הוסף 1/2 כוס פירורי לחם, הטיה לתחתית המעיל וצדדים של מחבת. להקפיא 1 דקה להגדיר פירורים. תפוח אדמה כפית מילוי למחבת. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים, חשוף, ב 400 במשך 50 דקות או עד סט. מגניב 15 דקות לפני הסרת צדדים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקשטים, אם תרצה.
10
מגישים חמים.
11
הערה: הפוך פירורי לחם טריים בקלות על ידי קורע כמה חתיכות מתוך באגט צרפתי. לחם Pulse במעבד מזון או מסוק מיני עד שאתה מקבל פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים
בגטבגט
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח