המתכון סוקוטאש תירס אסיאתי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ -25 דקות . מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . תמורת 1.27$ למנה , תקבלו תוספת שמגישה 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 יאמרו שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אדמה, שמן שומשום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , שהוא מוצק. סוקוטאש אסיאתי , סוקוטאש תירס וסוכות תירס קיץ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים אדמה בסיר ומכסים ב-3 כוסות מים. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 4-5 דקות או עד לריכוך, מוסיפים את התירס במהלך 2 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
זיתים חצויים, מגולענים
תירס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
2
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים חצויים, מגולענים
3
מעבירים לקערה גדולה; להוסיף בצל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
כ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר
4
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
כ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר
5
יוצקים על תערובת התירס ומערבבים לציפוי. מצננים עד להגשה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות עבור סוכותאש. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.