סורבה שעועית וניל עם תוספת אננס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו סורבה שעועית וניל עם תוספת אננס. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני יש 190 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, שעועית וניל, ג'ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה די גרוע. נסו סורבה שעועית וניל עם תוספת אננס, סורבה חמוציות ושעועית וניל, ו סורבה חמוציות ושעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת סורבה, שלבו 4 כוסות מים, 1 כוס סוכר וסירופ תירס בהיר בסיר בינוני; מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב תדיר. מגרדים זרעים משעועית וניל לקערה בינונית.
מוסיפים שעועית וניל ומיץ לימון טרי.
יוצקים תערובת סוכר חמה על תערובת וניל; מערבבים היטב עם מטרפה. מכסים ומצננים לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך המקפיא יכול של מקפיא גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. כף סורבה למיכל בטוח למקפיא; מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד ליציבות.
להכנת ציפוי, שלבו רום כהה, מים, סוכר וג ' ינג ' ר בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות.
מסירים מהאש; מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת רום על אננס; צמרמורת 1 שעה.