סטייק הגריל של טד אלן עם Jalapeño קלוי Chimichurri
סטייק הגריל של טד אלן עם Jalapeño קלוי Chimichurri דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לך עלי פטרוזיליה וספריגים, חומץ יין אדום, jalapeño chilis, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סטייק חצאית בגריל עם Chimichurri מנטה ו Sunchokes צלוי דבש, פהיטות סטייק עם בצל בגריל, פלפלים, ועגבניות שרי קלויות עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו גבינה בגריל עם אבוקדו, מוצרלה וחלפיניו צ'ימיצ' ורי.
הוראות
הכן גריל או להפעיל broiler (או צורב גז). גריל או char jalapeños עד מושחר מכל הצדדים ורך למדי, על 5 דקות בסך הכל.
מניחים אותם בקערה קטנה מכוסה צלחת או מגבת ולאפשר את הקליפות קיטור ולשחרר. פיל, גזע, זרע chilis.
במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את jalapeños, כוסברה, פטרוזיליה, שום, מיץ ליים, יין אדום, שמן זית, וקמצוץ של מלח ופלפל. דופק (או תערובת) עד התערובת היא מחית גס. לטעום ולהתאים למלח ולהתמזג שוב.
אם גריל לא מוכן כבר, לחמם מחבת גריל על חום גבוה. לשפשף את הסטייקים עם שמן זית ועונה בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. גריל עד בינוני נדיר, 2 עד 4 דקות לכל צד בהתאם לעובי (מרכז סטייקים צריך לרשום 52° על מדחום קריאה מיידית).
הסר לצלחת ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות.
חותכים את הסטייק על פני התבואה עם הסכין בזווית של 45 מעלות. מסדרים על צלחת הגשה וכפית צ 'ימיצ' ורי על הסטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.