סטייק חמאת שום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק חמאת שום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב סויה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עקיצות סטייק חמאת שום, עקיצות סטייק חמאת שום, ו סטייק חמאת שום בגריל.
הוראות
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, מבשלים סטייק ב 1 כף חמאה על אש בינונית-גבוהה 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
בקערה קטנה שלבו פטרוזיליה, שום, רוטב סויה ושאר החמאה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פופי מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבשלות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, איסוף פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות האלון הקלויים הצרפתיים. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.