קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול

סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול
סטייק חצאית עם אגוזי לוז Picadan ו Escarole נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. אם יש לכם שן שום, סטייק חצאית, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות.

הוראות

1
מניחים את הסטייקים בצד על צלחת מכוסה כדי להביא אותם לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
עבור פיקדה, מחממים את התנור ל 177° (180°C). לקרוע את הלחם בערך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את שמן הזית במחבת רדודה על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הלחם ואת המחבת לטגן עד זהב שווה פריך. (היזהר כי שמן הזית לא הופך חם מדי ולהתחיל לעשן.)
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר ולנקז את עודף שמן. פאונד את הלחם, בקבוצות במידת הצורך, באמצעות מרגמה ועלי, עד שיש לך פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וצולים באמצע התנור במשך 10 דקות עד זהב שווה. להטות את האגוזים החמים לתוך מטלית יבשה נקייה ולשפשף כדי להסיר את העורות. טחון את האגוזים ומניח בקערה עם פירורי הלחם, גרידת תפוזים, ומיץ. טחון את השום ואורגנו יחד ולהוסיף לקערה עם קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להפריש. הפעל את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
גרידה כתומהגרידה כתומה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
בשר טחוןבשר טחון
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להשליך את העלים החיצוניים מן escarole, ואז לקרוע את החסה לחתיכות גדולות. לשטוף היטב, אבל לא טורחים ללטף יבש. מתבלים את הסטייקים בנדיבות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
7
מניחים מחבת כבדה על חום גבוה ומברישים את הסטייקים עם מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להניח את הסטייקים במחבת כאשר הוא חם ומבשל מבלי לזוז במשך 3 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך 3 דקות (ייתכן שיהיה עליך דקה או שתיים יותר אם הסטייקים נחתכו מחלק עבה יותר של הירך). אתה צריך קרום חום נחמד, בעוד הבשר בפנים צריך להיות נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר לצלחת ולנוח בתנור החם במשך 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, לבשל את escarole.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
11
מניחים מחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, ואז מוסיפים את העלים הקרועים והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
שים את המכסה על עד המים נצמדים העלים מתחיל קיטור, ואז לחשוף ומערבבים כל כמה שניות כך העלים לנבול אחיד. זה ייקח 2 עד 3 דקות. עכשיו אתה צריך להיות יפה מבריק, ירוק חיוור ירק. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
מניחים סטייק על כל צלחת הגשה חמה ולסדר את escarole לצד. כף מעל פיקדה ולהגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
15
טעם
16
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
17
הוסף הערות ההערות שלי
18
ערוך את ההערות שלי
19
בוצע

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.