סטייק חצאית עם אגוזי לוז פיקדה ו אסקרול נבול
סטייק חצאית עם אגוזי לוז Picadan ו Escarole נבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 968 קלוריות, 41 גרם של חלבון ו87 גרם של שומן. אם יש לכם שן שום, סטייק חצאית, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אסקרול נבול, אסקרול נבול עם תפוחים, ו פטוצ'יני עם אסקרול נבול ופטריות.
הוראות
מניחים את הסטייקים בצד על צלחת מכוסה כדי להביא אותם לטמפרטורת החדר.
עבור פיקדה, מחממים את התנור ל 177° (180°C). לקרוע את הלחם בערך לחתיכות.
מחממים את שמן הזית במחבת רדודה על חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את הלחם ואת המחבת לטגן עד זהב שווה פריך. (היזהר כי שמן הזית לא הופך חם מדי ולהתחיל לעשן.)
הסר ולנקז את עודף שמן. פאונד את הלחם, בקבוצות במידת הצורך, באמצעות מרגמה ועלי, עד שיש לך פירורי לחם גס.
מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וצולים באמצע התנור במשך 10 דקות עד זהב שווה. להטות את האגוזים החמים לתוך מטלית יבשה נקייה ולשפשף כדי להסיר את העורות. טחון את האגוזים ומניח בקערה עם פירורי הלחם, גרידת תפוזים, ומיץ. טחון את השום ואורגנו יחד ולהוסיף לקערה עם קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להפריש. הפעל את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
להשליך את העלים החיצוניים מן escarole, ואז לקרוע את החסה לחתיכות גדולות. לשטוף היטב, אבל לא טורחים ללטף יבש. מתבלים את הסטייקים בנדיבות בכל מקום.
מניחים מחבת כבדה על חום גבוה ומברישים את הסטייקים עם מעט שמן זית.
להניח את הסטייקים במחבת כאשר הוא חם ומבשל מבלי לזוז במשך 3 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך 3 דקות (ייתכן שיהיה עליך דקה או שתיים יותר אם הסטייקים נחתכו מחלק עבה יותר של הירך). אתה צריך קרום חום נחמד, בעוד הבשר בפנים צריך להיות נדיר.
הסר לצלחת ולנוח בתנור החם במשך 6 עד 8 דקות.
בינתיים, לבשל את escarole.
מניחים מחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, ואז מוסיפים את העלים הקרועים והתיבול.
שים את המכסה על עד המים נצמדים העלים מתחיל קיטור, ואז לחשוף ומערבבים כל כמה שניות כך העלים לנבול אחיד. זה ייקח 2 עד 3 דקות. עכשיו אתה צריך להיות יפה מבריק, ירוק חיוור ירק. בדוק את התיבול.
מניחים סטייק על כל צלחת הגשה חמה ולסדר את escarole לצד. כף מעל פיקדה ולהגיש בבת אחת.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA