סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים.
סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 462 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כריכי סטייק עם פטריות, בצל ופלפלים, סטייק חצאית Gingered עם אפונה שלג, פטריות, ופלפלים, ו צ'ילי עם פטריות ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3/4 כוס מים חמים וקוביית הבוליון בתבנית אפייה קטנה זכוכית; מערבבים להתמוסס.
לטאטא ב 2 כפות שמן זית, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, מיץ של 1 לימון,פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. דמעה 4 ענפים טימין ו 3 ענפים רוזמרין לחתיכות; להוסיף את המרינדה יחד עם בצל ירוק.
באמצעות מזלג, לנקב את הבשר בכל רחבי במרווחים של 2 אינץ'.
הוסף למרינדה, וודא שהיא שקועה לחלוטין. (במידת הצורך, לשקול את הבשר עם צלחת.) מכסים ומקררים 3 עד 8 שעות.
הסר את הבשר מהמקרר על 1 שעה לפני צלייה (להשאיר אותו במרינדה).
שים את הפטריות והפלפלים בקערה גדולה. קרע את 2 הענפים הנותרים טימין ו 1 רוזמרין sprig לחתיכות ולהוסיף לקערה יחד עם השום, 2 כפות הנותרים שמן זית ואת המיץ של 1/2 לימון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מחממים גריל בינוני, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גז, לכבות את המבערים בצד אחד. עבור פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד.
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש, הזמנת המרינדה.
מניחים את הבשר בצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד חרוך, 15 עד 20 דקות; לפזר את עשבי תיבול מן המרינדה על הבשר כפי שהוא מבשל (זה בסדר אם עשבי תיבול ליפול דרך הסורגים; הם יטעמו את העשן). להעביר את הבשר לצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף); לכסות ולבשל, מפנה ו צולה כמה פעמים עם המרינדה השמורה, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 20 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
בינתיים, מוסיפים את הפטריות והפלפלים לגריל על אש ישירה; לבשל, מפנה כמה פעמים, צחצוח עם המיץ של לימון 1/2 הנותרים תיבול עם מלח, עד חרוך ורך, 10 עד 15 דקות. מסדרים את הבצל הירוק מן המרינדה על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומגישים עם הירקות.