קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים.

סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים.
סטייק טרי-טיפ עם פטריות ופלפלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 462 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה, פלפלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כריכי סטייק עם פטריות, בצל ופלפלים, סטייק חצאית Gingered עם אפונה שלג, פטריות, ופלפלים, ו צ'ילי עם פטריות ופלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים וקוביית הבוליון בתבנית אפייה קטנה זכוכית; מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
לטאטא ב 2 כפות שמן זית, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, מיץ של 1 לימון,פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. דמעה 4 ענפים טימין ו 3 ענפים רוזמרין לחתיכות; להוסיף את המרינדה יחד עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בואו מגניב.
4
באמצעות מזלג, לנקב את הבשר בכל רחבי במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הוסף למרינדה, וודא שהיא שקועה לחלוטין. (במידת הצורך, לשקול את הבשר עם צלחת.) מכסים ומקררים 3 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
הסר את הבשר מהמקרר על 1 שעה לפני צלייה (להשאיר אותו במרינדה).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
שים את הפטריות והפלפלים בקערה גדולה. קרע את 2 הענפים הנותרים טימין ו 1 רוזמרין sprig לחתיכות ולהוסיף לקערה יחד עם השום, 2 כפות הנותרים שמן זית ואת המיץ של 1/2 לימון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים גריל בינוני, ואז להתכונן חום עקיף: עבור גז, לכבות את המבערים בצד אחד. עבור פחם, לדחוף את הגחלים לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר את הבשר מן המרינדה לטפוח יבש, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מניחים את הבשר בצד החם יותר של הגריל (חום ישיר) ומבשלים, פונה לעתים קרובות, עד חרוך, 15 עד 20 דקות; לפזר את עשבי תיבול מן המרינדה על הבשר כפי שהוא מבשל (זה בסדר אם עשבי תיבול ליפול דרך הסורגים; הם יטעמו את העשן). להעביר את הבשר לצד הקריר יותר של הגריל (חום עקיף); לכסות ולבשל, מפנה ו צולה כמה פעמים עם המרינדה השמורה, עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
בינתיים, מוסיפים את הפטריות והפלפלים לגריל על אש ישירה; לבשל, מפנה כמה פעמים, צחצוח עם המיץ של לימון 1/2 הנותרים תיבול עם מלח, עד חרוך ורך, 10 עד 15 דקות. מסדרים את הבצל הירוק מן המרינדה על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות לכל צד. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומגישים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
צילום: יונהי קים