קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות32
מגזין

סטייק מגורר עם פלפלים, בצל ועגבניות (Ropa Vieja)

סטייק מגורר עם פלפלים, בצל ועגבניות (Ropa Vieja)
המתכון מגורר סטייק עם פלפלים, בצל ועגבניות (Ropa Vieja) מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון במרכז אמריקה. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פתיתי פטרוזיליה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו בקר מטוגן, פלפלים ובצל: Ropa Vieja, בשר טחון ברוטב קריאולי (Ropa Vieja), ו סטייק צלע משך ברוטב יין אדום (Ropa Viejan o Carne Ripiada) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את סטייק האגף לחתיכות גדולות ומניחים אותם בקערה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את adobo ורוטב ווסטרשייר לעשות משחה. לשפשף את הדבק לתוך הבשר, להוסיף את הבירה, ולתת לרבד במשך 15 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סטייק צלעסטייק צלע
בירהבירה
בשרבשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להעביר את הבשר, כמו גם את המרינדה לסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר רך, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר את הבשר מהסיר ושמור את נוזל הבישול. באמצעות 2 מזלגות, לגרוס את הבשר ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, הבצל הירוק והעגבניות ומבשלים עד שהם רכים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
בצלבצל
6
מוסיפים את רסק העגבניות והבשר למחבת יחד עם 2 כוסות של נוזל בישול שמורות. מכסים ומבשלים עד המיצים לבשל למטה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לשלב את כל החומרים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.