סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי
סטייק צלוי עם רוטב צ'ימיצ' ורי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פטרוזיליה, שבבי עשן עץ היקורי, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סטייק מטוגן עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו סטייק ברזל שטוח עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים את המרכיבים הראשונים 7 במעבד. תניח את הרוטב בצד.
מבשלים חמאה בסיר כבד קטן מעל חום בינוני גבוה עד חום, על 2 דקות.
מוסיפים רוטב; מערבבים 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מקום ספוג שבבי עץ במחבת לסכל.
מחבת נייר מקום ישירות על גבי גחלים על ברביקיו. כאשר צ 'יפס מתחילים לעשן, מניחים סטייקים על מתלה גריל ישירות מעל צ' יפס ומבשלים עד doneness הרצוי, כ 4 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
הסר סטייקים מגריל; תן לעמוד 5 דקות. דק לחתוך סטייקים על פני תבואה.
מגישים עם רוטב צ 'ימיצ' ורי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019