המתכון מקסיקני פרוס סטייק ושעורה מרק יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 3 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 388 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל צ'ילי, פלפל, סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום ולנטין. נסו סטייק פרוס ומרק שעורה פטריות, מרק שעורה שעועית מקסיקנית, ו סטייק ומרק שעורה פטריות (מתכונים דומים).
מפזרים את הסטייק במלח ופלפל ומוסיפים לשקית. לשחרר אוויר ולאטום את התיק, ואז לקרר. להשרות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק.
3
כדי להכין, להביא את הסטייק לטמפרטורת החדר, לחמם מחבת גריל בינוני גבוה, לנער את המרינדה עודף ולבשל את הסטייק במשך כמה דקות בכל צד. פרוסה דקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
4
למרק: להביא סיר מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את השעורה למכרז, אבל אל דנטה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
מים
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מסננים טפטוף עם מגע של שמן. לאחסן במיכל פלסטיק עד הלילה אתה מגיש את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
6
בסיר מרק, לחמם את 2 כפות EVOO, 2 סיבובים של המחבת, על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
7
מוסיף את השום, סלרי, פלפלים צ ' ילה, בצל ופלפלים, ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל כדי לרכך את הירקות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל צ ' ילי
פלפל
סלרי
שום
בצל
8
מוסיפים את המניה, העגבניות והכוסברה, ומבשלים לשלב את הטעמים, כ -20 דקות. מגניב, לכסות ולאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
מלאי
9
כדי לשרת, לחמם את המרק לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
10
מוסיף את השעורה ואת החום דרך.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
11
מגישים את המרק בקערות רדודות ומוסיפים את סטייק החצאית הפרוס. תעביר את פלחי הלימון, ווסטרשייר ורוטב חריף לציפוי.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.