קושיקל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סטייק סלמון עם רוטב תות

סטייק סלמון עם רוטב תות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, תותים, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התותים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים עם תותים כקינוח. נסו סטייק סלמון בגריל עם רוטב ברביקיו הויסין, סטייק סלמון ברוטב קרמל (ויאטנמית Ca Kho), ו סטייק מצופה פלפל עם רוטב זינפנדל תות ואורנג-חרדל איולי (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.