סטייק צלוי צלוי עם סלסה ורדה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע עם סלסה ורדה, סטייק צלע עם סלסה ורדה, ו סטייק צלע עם סלסה כוסברה ורדה.
הוראות
כדי להכין סלסה, מניחים כוסברה ו -8 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם.
מניחים רוטב בקערה; מכסים ומניחים בצד.
כדי להכין סטייק, מפזרים כל צד של סטייק באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם סלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.