סטייק צלע בגריל עם אבוקדו להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלע בגריל עם אבוקדו להתענג. מתכון זה מכין 4 מנות עם 278 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שן שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק פלנק עם עגבניות בגריל & מלפפון עשבי תיבול, סטייק צלע בגריל בלסמי במרינדה עם פלפל חריף, ו סטייק אגף עם תירס עגבניות תירס ולחם שום בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כפית קליפה, 2 כפיות שמן, 1/4 כפית מלח, פלפל שחור ושום בקערה קטנה.
ציון תבנית יהלום משני צידי הסטייק. משפשפים את שני צידי הסטייק בתערובת שמן. מכסים ומקררים 2 שעות.
הכן גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים סטייק על מתלה גריל המצופה בתרסיס בישול; גריל 6 דקות מכל צד או עד למידת האלימות הרצויה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
שלב 1 כפית קליפה שנותרה, 2 כפיות שמן שנותרו, 1/4 כפית מלח שנותרה, אבוקדו חתוך לקוביות, עגבנייה, בצל אדום, מיץ ליים ופלפל ג ' לפאו בקערה קטנה.
מגישים סטייק פרוס עם טריזי התענוג והליים.
הערה יין: כשמדובר בשר אדום, חתכים שמנים ליהנות יינות אדומים גדולים, אשר טאנינים ייבוש לעזור לאזן את האוכל. עם חתך רזה יותר ותכשיר קיצי כמו סטייק צלע בגריל עם אבוקדו, בחרו במרלו קליפורני גמיש, כמו קלו דו בויס מרלו החוף הצפוני 2005 (15 דולר). יין זה כולל טאנינים רכים וטעמי שזיפים עסיסיים ודובדבנים שחורים המתמזגים בשילוב הפירותי של אבוקדו ועגבנייה. ג ' פרי לינדנמות
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הר הגאווה כרמים מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
כרמי הר הגאווה מרלו
אף מפואר של שזיף בהיר, דובדבן, עלה כותרת של ורדים,תות ואגוז מציג יין מפתה שמגדיר את בלוטות הטעם. החיך מרובד ושופע, ומבטא גלים גליים של פרי אדום השזורים זה בזה על ידי חיך אמצע עשיר וחומציות תוססת. 7% קברנה סוביניון מגוש הסלע הוולקני וגוש גבעת הרוקי קוורץ שולבו בכדי להוסיף עומק ומבנה ליין. בעוד שלעתים קרובות אנו מתארים את המרלו הזה כ" מרלו של חובב מוניות", 2011 מדגים מה הופך את המרלו לכל כך יפה ומיוחד כמו ריכוז יין זני, מרקם חלק אך מלא, עדינות ואקס פקטור חמקמק שיש לו " חושיות."תערובת: 93% מרלו ו -7% קברנה סוביניון.