סטייק צלע עם סלסה ורדה
סטייק אגף המתכון עם סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 424 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. לכי לחנות וקחי אנשובי, מיץ לימון, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק צלע עם סלסה ורדה, סטייק צלוי עם סלסה ורדה, ו סטייק צלוי צלוי עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את סלסה ורדה: דופק את הפטרוזיליה, בצל ירוק, צלפים, גרידת לימון ומיץ, אנשובי, שום, חרדל ושמן זית במעבד מזון עד מעט עבה.
יוצקים לתוך קערה ומתבלים במלח.
מחממים גריל גבוה או מניחים מחבת גריל על חום גבוה. לנקב את הסטייק בכל רחבי עם מזלג ומתבלים עם מלח ופלפל. שמן את הגריל או מחבת; גריל סטייק, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר, מפנה פעם אחת.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
פורסים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה.
מגישים עם עגבניות וסלסה ורדה.