סטייק שוויצרי עם כופתאות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק שוויצרי עם כופתאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם סטייק עגול עליון בקר, מלח, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק שוויצרי קל: סטייק קוביה לבבי, חזיר, שיטאקי, וכופתאות מנגולד שוויצריות עם הו המדהים של אבא, ו סטייק עגול עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייקים לשש או שמונה חתיכות.
מניחים קמח בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה, בשר חום בשמן משני הצדדים.
מעבירים לשמן 2-1/2-קט. תבנית אפייה.
באותה מחבת, שלבו את המרק, המים, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים מעל סטייק. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהבשר רך.
לכופתאות, שלבו פירורי לחם ו -2 כפות חמאה בקערה קטנה; מניחים בצד. בקערה אחרת שלבו את הקמח, אבקת האפייה, המלח ותיבול העופות. מערבבים חלב וחמאה שנותרה רק עד לחות.
זרוק על ידי כפות מעוגלות לתערובת הפירורים; מגלגלים עד לציפוי.
מניחים כופתאות מעל סטייק.
אופים, ללא כיסוי, ב 425 ל 20-30 דקות או עד כופתאות הם שחומים קלות קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרמי המקור עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
כרמי מוצא עמק נאפה מרלו
משיי ואלגנטי, מרלו עמק נאפה זה חושף בחינניות את אופיו מונע הפירות של קומפוט דובדבנים בשלים ואוכמניות. רמזים לשוקולד מריר ואגוזי לוז מתמזגים עם קצה מלוח של טבק מקטרת ועלי דפנה. החומציות הסרוגה מחייה את טעמי מילוי הפה, ואילו טאנינים גמישים ממסגרים את היין ומעניקים ערך לגיל. ניואנסים מורכבים של תבליני אפייה שוזרים דרך הביטוי הזני הנדיב של מרלו.