קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סטייקים בסגנון פלורנטין פורטרהאוס

סטייקים בסגנון פלורנטין פורטרהאוס
סטייקים פורטרהאוס בסגנון פלורנטין הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ליווי: פלחי לימון, שמן זית, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו סטייקים בסגנון פלורנטין בגריל, סטייק פורטרהאוס צלוי, ו סטייקים פורטרהאוס ~ חמאה מורכבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלטפים סטייקים יבשים ומשפשפים כל אחד עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים פחם מואר על 2 צדדים מנוגדים של החלק התחתון של הגריל, משאיר באמצע ברור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה מעל גחלים במשך 3 עד 4 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
לצרוב סטייקים על מתלה גריל משומן קלות מעל גחלים, חשוף, עד סימני גריל מופיעים (סיבוב 90 מעלות פעם אחת בכל צד לסימני crosshatch), כ 5 דקות לכל צד. העבר סטייקים לאזור ללא גחלים מתחת וגריל, מכוסה, מתהפך מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת בעצמות) רושם על 43° בסעיף גדול יותר של בשר ועל125 קטן יותר (פילה) סעיף בינוני נדיר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות. לצרוב סטייקים על מתלה גריל משומן קל, מכוסה, עד סימני גריל מופיעים (סיבוב 90 מעלות פעם אחת בכל צד לסימני crosshatch), כ 5 דקות לכל צד. כבה 1 צורב (צורב באמצע אם יש
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
ולשים סטייקים מעל צורב כיבוי. להפחית את החום על אש הנותר (ים) כדי מתון סטייקים גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך בשר (לא לגעת בעצמות) רושם על 43° בסעיף גדול יותר של בשר על125 ב קטן יותר (פילה) סעיף בינוני נדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, 10 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 135 ° F בעוד סטייקים לעמוד.)
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים כל קטע של בשר את העצם, ולאחר מכן לחתוך כל פיסת לרוחב נגד התבואה ולסדר פרוסות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מפזרים קלות עם מלח טפטוף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
סטייקים יכולים להיות בגריל חם משומן קלות היטב מתובל היטב מחבת גריל גדול, חשוף, מתהפך פעם אחת (וסיבוב 90 מעלות בכל צד לסימני crosshatch), 5 דקות לכל צד. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל סטייקים, מכוסה במחבת צלייה הפוכה, מתהפך מדי פעם, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד