סטייק טונה מושחר עם סלסה מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 951 קלוריות. אם יש לך פלפל טחון, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. . עם כפית נסו טונה מושחרת עם סלסה מנגו, סטייק טונה בגריל עם סלסה מנגו, ו סנאפר מושחר עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ ליים ושום בקערה. לשפשף את סטייקים טונה עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים את הסטייקים במיכל sealable וצינה במקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.