קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סטרוגנוף פטריות

סטרוגנוף פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Stroganoff פטריות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חרדל, ורמוט, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות.

הוראות

1
ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, עד מתרכך; על 5 דקות. מוסיפים את השום, מבשלים עוד דקה. לאחר מכן מוסיפים את הקורנית, מלח, פלפל, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מערבבים לשלב.מנמיכים את החום ומוסיפים את הפטריות, ערבוב עד נבול מעט; כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את המרק והיין, וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות הוא מרק יהיה מופחת מעט. בעוד הפטריות מבשלות, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
5
הסר מהחום, לנקז, ואז לשים אותם בחזרה לאותו סיר חם אתה מבושל בהם.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את החמאה שנותרה ומערבבים את המעיל קלות בחמאה. כאשר מוכן לשרת, מערבבים את השמנת החמוצה לתוך תערובת הפטרייה ועונים בעדינות לטעום עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך. לזרוק את תערובת פטריות עם נודלס חם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מגישים באופן מיידי.