קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות דמקה

עוגיות דמקה
עוגיות Checkerboard עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 100 מנות. עם 49 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות דמקה, עוגיות דמקה, ו עוגיות לוח דמקה של ולנטיין.

הוראות

1
מניחים את השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם עד שהוא נמס וחלק; מניחים את המחבת בצד. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
לטאטא את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה לאוורר ולשלב; להפריש. מערבבים את החלב והוניל יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 3 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מריתמרית
קערהקערה
4
מוסיפים את החלמונים ומכים עד בשילוב, כ -30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המקצף ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
להוסיף שליש מתערובת הקמח ולהפוך את המיקסר למהירות נמוכה, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים חצי מתערובת החלב ומערבבים עד רק incorporated. המשך עם תערובת הקמח הנותרת ותערובת החלב, לסירוגין בין כל אחד וכלה בקמח, עד שכל המרכיבים משולבים ובצק רך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
7
הסר חצי מהבצק (כ -1 קילו 2 אונקיות) למשטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
הסר 2 כפות של הבצק הנותר במערבל הדוכן והוסף אותו לבצק על משטח העבודה (זה כדי להפוך את הנפח של שני השוקולד וענפי וניל אפילו).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
9
יוצקים את השוקולד נמס לתוך מערבל דוכן והכה על מהירות נמוכה עד משולב לחלוטין ולא פסים של שוקולד להישאר, על 30 שניות; להפריש בקערת המיקסר.מחלקים את הבצק וניל ל 2 מנות שוות. Flouring קלות את משטח העבודה ואת הידיים לפי הצורך, לעצב כל חלק לתוך יומן זה 1 1/2 אינץ 'מרובע בערך 6 אינץ' אורך, באמצעות מגרד ספסל או מרית שטוחה ליצור פינות חדות הצדדים שטוח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מריתמרית
קערהקערה
10
הסר את בצק השוקולד מקערת המיקסר למשטח העבודה ומחלק אותו ל 2 מנות שוות. Flouring קלות את משטח העבודה ואת הידיים לפי הצורך, לעצב כל חלק לתוך יומן זה 1 1/2 אינץ 'מרובע בערך 6 אינץ' באורך, באמצעות מגרד ספסל או מרית שטוחה ליצור פינות חדות צדדים שטוחים. לעטוף כל יומן בחוזקה בניילון נצמד ולקרר עד המשרד רק אבל עדיין גמיש, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
11
הסר את כל יומני הבצק מהמקרר. פתח 1 לוג של בצק וניל ו-1 לוג של בצק שוקולד והנח אותם על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
חותכים את הבצק וניל חצי לאורכו. הפעל כל חצי כך שהוא חתך בצד למטה, ולאחר מכן לחתוך כל פיסת חצי לאורכו שוב (אתה צריך עכשיו 4 [3/4 אינץ 'מרובע, 6 אינץ' ארוך] חתיכות של בצק); להפריש. חזור עם בצק השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
13
מניחים רצועת בצק שוקולד ליד רצועת בצק וניל לאורך, כך שהם נוגעים. למעלה רצועת שוקולד עם רצועת וניל, העליון רצועת וניל עם רצועת שוקולד. לחץ בעדינות על כל 4 רצועות יחד, כך שהם לדבוק זה בזה, באמצעות מגרד הספסל או מרית שטוחה כדי ליצור פינות חדות צדדים שטוחים. סובב את הבצק ולחץ בעדינות על כל צד לתוך קרש החיתוך כדי לסיים את השיטוח וליצור פינות חדות. עכשיו צריך להיות לך 1-1 / 2 אינץ ' מרובע יומן של בצק. חזור עם הנותרים 4 רצועות בצק.חזור על חיתוך והרכבת 2 יומני הנותרים של בצק וניל ושוקולד עד שיש לך 4 יומני צ ' ק-בורד בסך הכל. (שמור את קרש החיתוך וסכין.) לעטוף כל יומן בחוזקה לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מריתמרית
סכיןסכין
14
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
הסר 2 יומני לוח דמקה מהמקרר, לפתוח, ולמקם אותם על קרש החיתוך. חותכים כל יומן לרוחב לעוגיות בעובי 1/4 אינץ 'ומניחים אותם על דפי האפייה מוכנים (כ 25 לכל גיליון), מרווחים את העוגיות על 1 אינץ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
אופים את שני הסדינים במשך 7 דקות. סובב את המחבתות מלמעלה למטה וקדימה לאחור ולהמשיך לאפות עד העוגיות נקבעים סביב הקצוות, על 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
מניחים את דפי האפייה על מדפים תיל ולתת עוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
18
תנו לסדינים האפייה להתקרר לטמפרטורת החדר (שמרו את נייר הקלף) וחזרו עם 2 יומני הבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה