סטרומבולי נקניק וגבינה
סטרומבולי נקניק וגבינה היא מנה עיקרית שמגישה 10. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מכיל 355 קלוריות, 18 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה גרוע למדי. סטרומבולי נקניקיות איטלקיות (המכונה גם לחם נקניקיות), סטרומבולי נקניקיות וסטרומבולי נקניק ופפרוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מעבירים לקערה. מערבבים פנימה את הגבינות, הביצים, הפטרוזיליה, המלח והפלפל החריף; מגניב.
מכינים תערובת רול חם לפי הוראות האריזה.
מרדדים בצק ל-17 אינץ'. x 14 אינץ'. מַלבֵּן. כף מלית על הבצק עד לטווח של 1 אינץ' מהקצוות.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך. אטום תפרים וקצוות תחבים מתחת.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.