סיידר תפוחים חם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו סיידר תפוחים חם טודי, סיידר תפוחים חם טודי, ו מאפינס שיבולת שועל תפוחים עמוסים עם זיגוג תפוחים חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את סיידר התפוחים בסיר לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בקערה שלבו את החמאה המרוככת, הסוכר החום, אגוז המוסקט הטחון, הקינמון וציפורן האדמה. מקציפים עד שהחמאה הופכת לקרמית והמרכיבים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
מוסקט
סוכר חום
קינמון
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את פצפוצי הגרהם ותבלין פאי הדלעת בשקית פלסטיק ומועכים בעזרת מערוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
קרקרים
ציוד שתשתמש בו
מערוך
4
שלב את תמצית הרום עם הציפוי המוקצף שאינו חלבי. בכוס קפה רגל מניחים מקל קינמון יחיד ופרוסת חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
מקל קינמון
תמצית רום
חמאה
קפה
5
יוצקים 1 ויסקי ירה לתוך הכוס. מצקת את סיידר חם למלא את הכוס.