סיר איטי הודיה
חג ההודיה לבישול איטי דורש בערך 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 436 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה למדי עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 39 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, תערובת מלית מיידית, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק שאריות חג ההודיה לבישול איטי, סיר איטי שאריות מרק פאי הודו לחג ההודיה, ו סיר איטי הודיה טורקיה, מחית תפוחי אדמה צ'אודר.
הוראות
זורקים יחד 2 1/2 כוסות קוביות לחם יבשות ו -2 כפות תערובת מלית מיידית; מניחים בצד.
שלב את קוביות הלחם שנותרו, תערובת מלית מיידית, פטריות, בצל, סלרי, שמן זית, תיבול עופות, מלח, מרווה, פלפל, רוטב, מרק מרוכז ורוטב חמוציות בקערה גדולה.
מניחים את פירורי הלחם השמורים ואת תערובת המלית בתחתית הכיריים האיטיות.
מוסיפים את העוף ומעליהם את תערובת הירקות, הלחם והרוטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות.