הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, מלפפונים, צימוקים מצופים שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ שוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק מנטה שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט אבטיח עם ויניגרט שוקולד, סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח, ו סלט אבטיח עם ויניגרט שמפניה.
הוראות
1
דרך פתיחת הזנה של בלנדר פועל להוסיף, 1 בכל פעם, חומץ, כוסברה, פטרוזיליה, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל. השארת הבלנדר פועל, להוסיף את סירופ שוקולד ולאחר מכן את הקרם של קוקוס בזרם דק איטי כדי לאפשר emulsify. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך, עם מלח ופלפל.