סלט אטריות תאילנדית עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 151 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פלפל טחון, טחינה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. . , שהוא מוצק. נסו סלט אטריות תאילנדי, סלט אטריות תאילנדי, ו סלט אטריות תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לשבור פסטה לחתיכות קטנות ולהוסיף מים רותחים; לבשל במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הפסטה, כרוב, גזר, פלפלים ירוקים, אדומים וצהובים, 1/2 של כוסברה, 1/2 של בצל, שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את חמאת הבוטנים, טחינה, חומץ יין אורז ורוטב צ ' ילה מתוק. מתבלים ברוטב סויה, שמן שומשום, סוכר חום, אבקת שום, מלח ופלפל. עשר דקות לפני ההגשה, לזרוק את הרוטב עם תערובת כרוב עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מקשטים עם כוסברה נותרת, בצל ירוק, בוטנים ושומשום שחור.
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.