סלט אסייתי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3834 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 309 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה מצוין. נסו סלט אסיאתי + רוטב סלט אסיאתי, סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (פחות או יותר סלט הכריך הטוב ביותר אי פעם), ו סלט אטריות ראמן אסייתי פריך (aka בעצם סלט ארוחה משותפת הטוב ביותר אי פעם) (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת בינונית על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אטריות ראמן, שקדים ושומשום.לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום, cool.In סיר קטן מביא שמן, סוכר וחומץ לרתיחה לרגע אחד.מגניב.מערבבים בסויה sauce.In קערה גדולה, לשלב כרוב, בצל, אטריות תערובת רוטב סויה.לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
הגשה הערה: זמן ההכנה אינו כולל את זמן הקרירה לתערובות האטריות והשמן/חומץ / סוכר.סלט זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.