קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט ברווז חם עם רוטב אגוז & כתום

סלט ברווז חם עם רוטב אגוז & כתום
אם יש לכם חזה ברווז, ריבה עבה, בצל אביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ברווז חם וסלט כתום, סלט ירקות מעורבים עם רוטב אגוז חם, ו סלט תרד עם רוטב אגוז בלסמי חם.

הוראות

1
מערבבים את חומרי ההלבשה עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
מחממים מחבת גדולה ללא מקל, מוסיפים את הברווז, צד העור למטה, ואז מטגנים במשך 10 דקות. (במהלך תקופה זו כמות גדולה של שומן יבוא מן העור וזה יהפוך זהב, אבל הבשר לא צריך לבשל יותר מדי.) הפוך את שדי הברווז על לשנייה לאטום, ואז לקחת מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לזרוק את תפוחי האדמה שומן ברווז ומטגנים, פונה לעתים קרובות, עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מוסיפים את האגוזים, מערבבים, ואז להרים את הכל מתוך השומן עם כפית מחוררת ולשים בדיל קלייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
שים את הברווז על מתלה צלייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מברשת סלק עם קצת שומן ברווז ולשים על צלחת נפרדת. כל זה יכול להיעשות בבוקר אם אתה רוצה להתקדם, אבל לצנן את הברווז ולהחזיר לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
שומן ברווזשומן ברווז
ברווז שלםברווז שלם
1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
Roas הברווז, תפוחי אדמה וסלק במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך את הסלק לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ברווז שלםברווז שלם
3
שים את גרגיר הנחלים, בצלים באביב עולש בקערה ולזרוק עם שלושה רבעים של ההלבשה. ערימה על צלחות עם תפוזים פרוסים סלק, ואז לפזר עם תפוחי אדמה ואגוזים. פרוס את הברווז (אתה יכול להסיר את השומן הראשון אם אתה רוצה), לארגן על גבי סלט טפטוף עם ההלבשה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אנדיבאנדיב
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגישים בעוד עדיין חם.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.