סלט גבינת עיזים פריך
סלט גבינת עזים פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל טרי, פירורי לחם, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו פריך סלט גבינת עיזים חם, סלט גבינת עיזים פריך עם ויניגרט שמפניה, ו סלט גבינת תות ועז עם קינואה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
להוסיף 2 עד 3 כפיות של שמן זית, רק כדי לצנן את הפירורים ומערבבים היטב עם מזלג.
מורחים על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט בתנור עד להזהבה וטעימה, כ-5 עד 7 דקות. לאפשר להתקרר, ואז לזרוק ב טימין קצוץ.
מברשת את דיסקים גבינת עיזים בקלילות עם הנותרים 1/4 כוס השמן ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מעיל את הגבינה מכל הצדדים עם פירורי לחם קלויים.
אופים על קלף או סיליקון מצופה מצופה גיליון אפייה עד התחמם, כ 5 דקות.
מחלקים את הירקות התינוק המעורבבים בין 4 צלחות. בזהירות, לחלק את כדורי גבינת עיזים על גבי כל סלט, מקשטים עם ענף של טימין ומגישים.