קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלט האביב עם רוטב גרגיר הנחלים

סלט האביב עם רוטב גרגיר הנחלים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, סלט האביב עם רוטב גרגר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 1073 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, גבינת פקורינו, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט גרגיר הנחלים עם רוטב ליים, סלט גרגיר הנחלים עם רוטב מנדרינה טקילה, ו גרגיר הנחלים וסלט מנגו עם רוטב ג'ינג'ר.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 10-15 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
ניקוז וחצי כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד; להפריש. בלאנש את הפולים הרחבים הפגועים ואת האספרגוס במים מלוחים רותחים במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים בתוך מסננת וקריר תחת מים קרים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לנקז שוב, דגים את האספרגוס, ואז לקלף את העור החיצוני הקשה מן השעועית לעשות חתך בחלק העליון ולפוצץ את השעועית החוצה. בלאנש את האפונה הפגועה במחבת נפרדת במשך 1 דקה. לזרוק את האספרגוס, שעועית, אפונה, תפוחי אדמה פרושוטו יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
עבור ההלבשה, לשים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון בליץ עד ממש חלק וירוק בהיר. מתבלים במלח ופלפל. כדי לשרת, לזרוק את עלי הסלט עם כפית או שתיים של רוטב ולסדר על צלחות. ערימת תערובת הירקות על גבי, העונה, ואז לטפטף על ההלבשה הנותרים לפזר עם פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.