קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות7
ציון בריאות24
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט הפסטה האיטלקי של טניל

סלט הפסטה האיטלקי של טניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה האיטלקי של טניל. במנה עיקרית זו יש 816 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רוטב סלט, מלפפונים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט חזיר ופסטה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור ברוקולי ופרחי כרובית עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרוביתפרחים כרובית
ברוקוליברוקולי
2
מניחים ברוקולי וכרובית בקערה גדולה, לזרוק עם חמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
ברוקוליברוקולי
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים במקרוני ומחזירים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בואו לבשל עד האטריות הם אל דנטה, לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הרוטב האיטלקי עם המקרוני החם. לאחר מכן, מערבבים את הגזר, מלפפונים, עגבניות, ברוקולי וכרובית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
כרוביתכרובית
מלפפוןמלפפון
ברוקוליברוקולי
מקרונימקרוני
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
לאחר הפסטה והירקות כבר מצמרר במשך 30 דקות, מערבבים בגבינה. החזירו את הקערה למקרר לעוד 30 עד 45 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo