סלט הפסטה האיטלקי של טניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה האיטלקי של טניל. במנה עיקרית זו יש 816 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך רוטב סלט, מלפפונים, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט חזיר ופסטה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור ברוקולי ופרחי כרובית עד במכרז.
מניחים ברוקולי וכרובית בקערה גדולה, לזרוק עם חמאה ומלח.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים במקרוני ומחזירים את המים לרתיחה.
בואו לבשל עד האטריות הם אל דנטה, לנקז היטב.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את הרוטב האיטלקי עם המקרוני החם. לאחר מכן, מערבבים את הגזר, מלפפונים, עגבניות, ברוקולי וכרובית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות.
לאחר הפסטה והירקות כבר מצמרר במשך 30 דקות, מערבבים בגבינה. החזירו את הקערה למקרר לעוד 30 עד 45 דקות לפני ההגשה.