סלט התרד הטוב ביותר אי פעם
. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט תרד יווני בסלט תרד פילו Cupgreek מיני ב Mi, סלט תרד-טוויסט חריף לסלט התרד המיושן, ו תרד Ohitashi (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את השקדים החתוכים על תבנית אפייה, וטוסט עד האגוזים מתחילים להפוך חום זהוב ולהיות ריחני, 5 עד 10 דקות. צפה האגוזים בזהירות כפי שהם אופים, כי הם שורפים במהירות. לאחר קלוי, להגדיר את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד את המיונז, חלב וסוכר בקערת סלט גדולה. מערבבים את חתיכות הבייקון וגבינת פרמזן עד הרוטב משולב היטב וקרם.
מניחים את עלי התרד, כרובית קצוצה, ושקדים קלויים לתוך קערת הסלט, ומערבבים קלות את המעיל עם רוטב.