קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות25
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט התרד הטוב ביותר אי פעם

סלט התרד הטוב ביותר אי פעם
. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט תרד יווני בסלט תרד פילו Cupgreek מיני ב Mi, סלט תרד-טוויסט חריף לסלט התרד המיושן, ו תרד Ohitashi (סלט תרד יפני עם פתיתי בוניטו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את השקדים החתוכים על תבנית אפייה, וטוסט עד האגוזים מתחילים להפוך חום זהוב ולהיות ריחני, 5 עד 10 דקות. צפה האגוזים בזהירות כפי שהם אופים, כי הם שורפים במהירות. לאחר קלוי, להגדיר את האגוזים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מערבבים יחד את המיונז, חלב וסוכר בקערת סלט גדולה. מערבבים את חתיכות הבייקון וגבינת פרמזן עד הרוטב משולב היטב וקרם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
מיונזמיונז
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את עלי התרד, כרובית קצוצה, ושקדים קלויים לתוך קערת הסלט, ומערבבים קלות את המעיל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
כרוביתכרובית
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה