קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

סלט חמוציות פירות

סלט חמוציות פירות
סלט חמוציות פירותי הוא ארוחה קלה שמגישה 12. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 108 קלוריות. תמורת 79 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ענבים, אננס, סוכר שווה ערך לתחליף סוכר ותפוז. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סלט פורט-חמוציות פירותי, סלט פורט-חמוציות פירותי, ותבליט חמוציות פירותי.

הוראות

1
בבלנדר או מעבד מזון מערבבים את שלושת המרכיבים הראשונים. מכסים ומעבדים עד שהפרי קצוץ גס; לתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בינתיים, בקערה גדולה, ממיסים ג'לטין במים. מקררים 15-20 דקות או עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים תערובת חמוציות, ענבים, אננס, סלרי ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ענביםענבים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4
יוצקים לתוך 2-Qt. קערת הגשה או מנות אישיות. מקררים מספר שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אוסף Taittinger Taittinger מאת Sebastiao Salgado עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-320 דולר לבקבוק.
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין של היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.