אם יש לכם זיתים של קלמטן, חלב, רוטב לסלט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט יווני שכבתי, סלט יווני מטבל שכבות, ו סלט יווני שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים תרד לפי ההוראות על תיבה. לשטוף עם מים קרים עד מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מסננים, לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
3
במעבד מזון, מניחים תרד ומרכיבי ההלבשה הנותרים. (אין להשתמש בבלנדר.) לכסות; תהליך 1 עד 2 דקות, לעצור מדי פעם כדי לגרד צדדים, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערת זכוכית גדולה מאוד (5 ליטר), מניחים כמחצית מהירוקים הסלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שכבה עם עוף, עגבניות ומלפפון. להזמין 1/4 בצל כוס לציפוי; שכבת בצל שנותר על המלפפון. למעלה עם שאר הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מורחים רוטב באופן שווה על סלט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מפזרים גבינה, זיתים ובצל שמור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מגישים מיד, או לכסות ולקרר כמה שעות או לילה. רגע לפני ההגשה, לזרוק סלט למעייל עם רוטב.