סלט ים תיכוני
סלט ים תיכוני הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם זיתים, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קינואה ים תיכוני עם רוטב טחינה, צדפות ים-תיכוניות, ו בשר חזיר צלוי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן זית, מיץ לימון, אורגנו ופלפל אדום מרוסק בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ירקות סלט, פטרוזיליה, עגבניות שרי, מלפפון, בזיליקום וזיתים קלמטה; לזרוק בעדינות.