קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

סלט ים תיכוני

סלט ים תיכוני
סלט ים תיכוני הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם זיתים, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט קינואה ים תיכוני עם רוטב טחינה, צדפות ים-תיכוניות, ו בשר חזיר צלוי ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן זית, מיץ לימון, אורגנו ופלפל אדום מרוסק בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים ירקות סלט, פטרוזיליה, עגבניות שרי, מלפפון, בזיליקום וזיתים קלמטה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שריעגבניות שרי
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
ירוקירוק
מלפפוןמלפפון
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!