סלט ירוק מעורב עם סלק ודייקון
סלט ירוק מעורב עם סלק ודייקון נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך סלק תינוק זהב, דייקון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלק ירוק סלק עם סלק קיץ מעורב, רוטב חמאה חום, סלט ירוק עם סלק, תפוזים ואבוקדו, ו סלט ירוק עם סלק וצ'יפס פרושוטו.
הוראות
לעטוף את הסלק בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום וצלי במשך כ 1 שעה, עד למכרז.
בואו להתקרר, ולאחר מכן לקלף את הסלק. חותכים דק את הסלק האדום וחותכים את הסלק הזהוב לפלחי עץ.
בקערה קטנה, להקציף את חומץ בלסמי ושמפניה עם חרדל.
לטאטא בשמן זית בנחל דק, ואז לטאטא במרמלדה ומתבלים עם פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל שחור.
מעבירים חצי מהרוטב לקערה גדולה ומוסיפים את המסקלון, הנחלים והדייקון. לזרוק היטב ולהעביר צלחות.
מוסיפים את הסלק ואת ההלבשה הנותרת לקערה וזורקים למעיל. לפזר את הסלק בכל רחבי הירוקים ומגישים מיד.