סלט ירוק מעורב עם צ'יפס Parmigiano עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לכם עלי עשב, מלפפון, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל, ירקות מעורבים עם צ'יפס פרמזן, ו סלט ירוק מעורב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מגש גיליון עם מחצלת סיליקון. הפוך 4 אפילו, עיגולים רזים מאוד של Parmigiano על המזרן. ודא כי העיגולים אינם נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים 7 עד 8 דקות או עד הגבינה נמסה, הפך חום זהוב ונראה כמו תחרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר את המגש מהתנור ולתת את הצ ' יפס מגניב במשך כ 1 דקה. באמצעות מרית, להסיר את הצ ' יפס מן מחצלת סיליקון ושמורה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מלאו את הכיור במים קרים. לזרוק את כל סלט ירקות מרשרשים בעדינות עד כל הלכלוך ואת חצץ נופל לתחתית של האגן. בעדינות להרים את הירוקים מהמים ולשים טווה סלט. אם הירוקים מלוכלכים במיוחד לרוקן את הכיור, לשטוף כדי להיפטר לכלוך ולחזור על התהליך. ספין הירוקים עד שהם יבשים ועדיין נראה טרי מאוד. אם לא משתמשים בירקות מיד, אחסנו אותם עטופים באופן רופף במגבות נייר ואז אטמו אותם בשקיות פלסטיק במגירת המקרר שלכם.