קושיקשה
מוכן ב41 דק.
מנות4
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ירוק מעורב עם צ'יפס פרמזן

סלט ירוק מעורב עם צ'יפס פרמזן
סלט ירוק מעורב עם צ'יפס Parmigiano עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לכם עלי עשב, מלפפון, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל, ירקות מעורבים עם צ'יפס פרמזן, ו סלט ירוק מעורב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מגש גיליון עם מחצלת סיליקון. הפוך 4 אפילו, עיגולים רזים מאוד של Parmigiano על המזרן. ודא כי העיגולים אינם נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים 7 עד 8 דקות או עד הגבינה נמסה, הפך חום זהוב ונראה כמו תחרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר את המגש מהתנור ולתת את הצ ' יפס מגניב במשך כ 1 דקה. באמצעות מרית, להסיר את הצ ' יפס מן מחצלת סיליקון ושמורה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מלאו את הכיור במים קרים. לזרוק את כל סלט ירקות מרשרשים בעדינות עד כל הלכלוך ואת חצץ נופל לתחתית של האגן. בעדינות להרים את הירוקים מהמים ולשים טווה סלט. אם הירוקים מלוכלכים במיוחד לרוקן את הכיור, לשטוף כדי להיפטר לכלוך ולחזור על התהליך. ספין הירוקים עד שהם יבשים ועדיין נראה טרי מאוד. אם לא משתמשים בירקות מיד, אחסנו אותם עטופים באופן רופף במגבות נייר ואז אטמו אותם בשקיות פלסטיק במגירת המקרר שלכם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
בקערה גדולה, מניחים את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את העגבניות, הבצלים והמלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
טפטוף במחצית השמן והחומץ ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לזרוק את הסלט לשלב. תטעם!
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים את השמן והחומץ הנותרים, במידת הצורך ומתבלים שוב במלח, במידת הצורך (סביר להניח שכן). הסלט צריך להיות טעים מאוד אבל לא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מסדרים את הסלט על צלחות סלט בודדות או קערות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מפזרים כל סלט עם האגוזים ומקשטים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים