סלט ירקות אספרגוס ואביב עם ויניגרט Gorgonzola
סלט ירקות אספרגוס ואביב עם ויניגרט Gorgonzola נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 76 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ירקות עם אספרגוס, אפונה שלג, צנוניות, ויניגרט דיז'ון דבש, ירקות וסלט תות + ויניגרט מייפל, ו סלט ירקות באביב עם אספרגוס, אפונה שלג, צנוניות, ו הו.
הוראות
מבשלים אספרגוס 2 כפיות מלח במים רותחים 2 דקות או עד פריך-מכרז.
לנקז ולשטוף אספרגוס מתחת למים קרים; לנקז.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, שאלוט, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בגבינה 1/4 כוס.
מערבבים אספרגוס וירקות בקערה גדולה.
טפטוף עם ההלבשה; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.