סלט כרוב גרוסים עם פצפוצי עור הודו
סלט כרוב גרוסים עם Cracklings עור טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 253 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא שמן זית, מיץ לימון, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו כרוב ניצנים מגורר, כרוב וסלט בייקון טורקיה, כרוב מוקפץ עם Cracklings ופירורי לחם שום, ו סלט כרוב גרוסים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור קפוא משקית פלסטיק לחתוך אותו בערך 3/4 אינץ חתיכות (כ 1 1/4 כוסות).
שלב את העור, 1 כוס מים, ו 1/4 כפית מלח בסיר כבד 2-3 ליטר ותערובת מבשלים בזריזות, ערבוב מדי פעם (העור נוטה להיצמד לתחתית), עד המים מתאדים ו cracklings מתחילים לטגן בשומן שלהם (אתה שומע את רוחש), על 15 דקות.
להפחית את החום ולהמשיך לטגן את cracklings לאט, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב עמוק פריך, על 10 עד 20 דקות יותר.
באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך. שמור או להשליך שומן שנותר במחבת כרצונך (ראה הערות' טבחים).
בעוד cracklings מתבשלים, לחתוך את הצלע האמצעית מן כרוב ולהשליך, ואז דק לחתוך את תשבץ העלים.
לטאטא יחד מיץ לימון, חרדל, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיף את השמן בזרם, לטאטא, ולהקציף ההלבשה עד שהוא emulsified.
מוסיפים כרוב וזורקים למעיל עם רוטב.
מפזרים cracklings על סלט וטוחנים פלפל לטעום על זה. לזרוק שוב רק לפני ההגשה.
* כאשר מקפיא את העור, לנסות להפיץ את החתיכות דקות ככל האפשר בשקית פלסטיק resealable כדי להפוך אותם קל יותר לחתוך לאחר להסיר אותם מהמקפיא. אם אתה לא יכול לחתוך את העור מיד, ישר מהמקפיא, לחכות רק כמה דקות; זה מפשיר מהר.* Cracklings יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה. לחמם במחבת גיליון קטנה בתנור 163° או במחבת כבדה קטנה על התנור.* שומן טורקיה, כמו כל שומני העופות, מכיל חומצה palmitoleic—חומצה שומן חד בלתי רווי—כי הוא חשב כדי להגביר את המערכת החיסונית. השומן שניתנו שנותר מה שהופך את cracklings ניתן להשתמש כדי לטגן ירקות לתת להם טעם נוסף-מלוח.* ניתן לשטוף ולייבש את הכרוב יום קדימה ולשמור מקורר בשקית פלסטיק resealable. העלים גזומים ניתן פרוס דק 4 שעות מראש כל הזמן מקורר באותה שקית.