סלט מלון עם סירופ תפוזים-מנטה
סלט מלון עם סירופ כתום-מנטה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר, קורנפלור, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מלון, פירות יער וסלט אגס עם סירופ לימון נענע, מלון, פירות יער וסלט אגס עם סירופ לימון נענע, ו סלט מלון עם לימון-סירופ ג'ינג'ר.
הוראות
ב 1-סיר ליטר, מערבבים סוכר, קליפת תפוז, מיץ תפוזים קורנפלור.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; רתיחה חשופה כ 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר מומס סירופ התעבה. מערבבים מנטה פרוס. כיסוי; לקרר לפחות 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לחתוך מלון דבש לשניים; להסיר ולהשליך זרעים. עם מלון baller, לגרוף מלון לתוך כדורים; מקום בקערה בינונית.
חותכים מלון לשניים; להסיר ולהשליך זרעים.
הסר רינד; לחתוך מלון לתוך 1 אינץ ' עבה טריזים. מסדרים מלון על מגש הגשה.
בעדינות לזרוק כדורי מלון עם סירופ מקורר. כדי לשרת, כדורי מלון כפית על גבי ומסביב מלון; טפטוף עם סירופ הנותרים.