סלט מלפפון עם רוטב טחינה
סלט מלפפון עם רוטב טחינה לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 67 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. מתכון זה של מתכונים פשוט דורש גרידת לימון, מים חמים, טחינה שומשום ופטרוזיליה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו סלט חומוס מלפפון עם רוטב טחינה למוני, פלאפל אפוי וסלט אטריות מלפפון עם רוטב מנטה-טחינה, ו רוטב סלט טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
זרע ולפרוס את המלפפונים: אם קליפות מלפפון הם עבים או מרירים, לקלף אותם. אם לא, תשאיר אותם. פורסים את המלפפונים לאורך. לגרוף את הזרעים עם כפית קטנה. חותכים את המלפפונים שוב לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתכים 1/4 אינץ 'ל 1/3 אינץ'.
לזרוק עם מלח ולתת ניקוז: לזרוק את מלפפונים זרע, מלפפונים חתוכים במסננת עם כף מלח.
תן לנקז בכיור בזמן שאתה קוצץ את כל השאר ולעשות את הרוטב.
הפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לערבב את הטחינה, מיץ לימון ומים חמים עד בשילוב. מערבבים את השום, גרידת לימון ובצל אדום.
יש לשטוף את המלפפונים: לשטוף בקצרה את המלפפונים מתחת למים קרים וללטף אותם יבש עם מגבות נייר במסננת.
מוסיפים את המלפפונים לקערה עם הרוטב בעדינות לזרוק לשלב היטב.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.