סלט מקרוני שיקגו יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, סוכר, שמיר חמוצים להתענג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו סלט כלב שיקגו, Chicago Burger Week: The Chicago Deep Dish פיצה בורגר, ו סלינג'ר פירות סלט תרד ותות, שיקגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את מקרוני הסלט, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, ולשטוף עם מים קרים עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
מסננים שוב כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
מקרוני מקום, ברוקולי, גבינת צ ' דר, פלפל ירוק, חמוצים להתענג, מלפפון חמוץ, סלרי, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, בצל ירוק, גזר, פימנטו בקערת סלט, ולזרוק קלות לשלב. בקערה, מקציפים יחד את המיונז הקל, חרדל, מלח, סוכר ופלפל שחור כדי להפוך רוטב חלק; יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים קלות כדי מעיל את כל החומרים עם רוטב. מקררים לפחות 4 שעות כדי למזג טעמים לפני ההגשה.