קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סלט נבט בריסל חם, בייקון ותרד

סלט נבט בריסל חם, בייקון ותרד
צריך ללא גלוטן וחלב חינם הר ד ' אובר? סלט נבט בריסל חם, בייקון ותרד יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורש חומץ יין לבן, נבטי בריסל, זרעי קימל ותרד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט נבט בייקון בריסל חם עם עוף, סלט קצוץ נבט בריסל עם אגסים, גורגונזולה וויניגרט בייקון חם, ו סלט נבט בריסל חם עם בייקון.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה. מפוררים ומניחים בצד. במחבת רוטב בינונית מאדים נבטי בריסל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מחממים את יתרת השומן במחבת על אש בינונית גבוהה ומוסיפים את נבטי בריסל וזרעי הקימל. מערבבים במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהנבטים רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
זרעי קימלזרעי קימל
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים את המחבת מהאש, מערבבים פנימה את השמן, החומץ והסוכר. מערבבים ומוסיפים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
חומץחומץ
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
קולים את התערובת על אש גבוהה בינונית למשך 1 דקה או עד שהתרד נבול. סלט העונה עם פלפל ומפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
5
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גבעת הציד של נהר קומאו שרדונה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.