סלט עוף וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, בצל, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו לסלט ברוקולי עם עוף, סלט עוף ברוקולי, ו סלט עוף ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מקציפים יחד מיונז, סוכר וחומץ בקערה גדולה. מערבבים עוף, הבא 3 מרכיבים, פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)