סלט עם גבינת עיזים ושמפניה-שאלוט ויניגרט
גשו לסופר וקנו מלח, גבינת עיזים, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. מתכונים דומים: סלט גבינת עיזים פריך עם ויניגרט שמפניה, שמפניה-שאלוט ויניגרט, ו סלט שוק האיכרים עם כדורי גבינת עיזים מתובלים.
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת. לעטוף סלק בנייר כסף כבד.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור; מגניב. לקצץ את שורשי סלק וגבעולים; לשפשף עורות.
חותכים כל סלק ל 8 טריזים.
מבשלים שעועית במים רותחים 4 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז היטב.
מערבבים שעועית וחומוס בקערה בינונית.
מערבבים בצלצלי שאלוט ואת 8 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
להוסיף 2 כפות רוטב סלק; לזרוק היטב.
שלב 2 כפות רוטב ועגבניות בקערה; לזרוק בעדינות למעיל.
להוסיף את ההלבשה 1/4 כוס הנותרים לתערובת שעועית; זורק היטב לשלב.
מניחים תערובת שעועית 3/4 כוס על כל אחד 4 צלחות. מסדרים 4 חתיכות כל סלק ועגבניות סביב תערובת שעועית.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.