קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה ים תיכוני

סלט פסטה ים תיכוני
סלט פסטה ים תיכוני עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . לך לחנות ותביא שמן קנולה, פטוצ'יני תרד, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.

הוראות

1
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה; לשטוף במים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הטונה, העגבניות, הזיתים והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, לשלב את המרכיבים ויניגרט; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים על סלט וזורקים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1-2 שעות.