סלט פסטה ים תיכוני קרמי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו סלט פסטה ים תיכוני קרמי, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, מערבבים ממרח גבינת שמנת, חלב, גרידת לימון, מיץ, אבקת שום ופלפל עד מעורבב.
מסננים פסטה; מניחים בקערה גדולה.
להוסיף תערובת גבינת שמנת; לזרוק מעיל.
מוסיפים תרד, עגבניות ובצל; מערבבים קלות.
להכניס למקרר 3 שעות. מערבבים בפטה רק לפני ההגשה.