קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סלט צ'יפס תירס דרום-מערבי

סלט צ'יפס תירס דרום-מערבי
ניתן להכין את המתכון לסלט צ'יפס תירס דרום-מערבי תוך כ-15 דקות . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 100 סנט למנה . מנה אחת מכילה 308 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שעועית פינטו, חסה אייסברג ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה לא כל כך מצוין. עוגות סלמון דרום-מערביות בבצק תירס עם רוטב צ'ילי לימון קרמי , סלט תירס דרום-מערבי וסלט תירס דרום-מערבי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערת הגשה או מגש, מערבבים יחד את הצ'יפס, החסה, הגבינה, השעועית, העגבנייה, הרוטב לסלט, הבצל והצ'ילי. למעלה עם אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Arrowood Sonoma שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
Arrowood Sonoma שרדונה
Arrowood Sonoma שרדונה
ניחוחות של אגס ומלון עדינים מתערבבים עם מאפייני הדר של אשכולית ולימון, בעוד טעמים של אגסים משומרים מתוקים ומלון שולטים בחך. וינטג' בכוס, שרדונה מחוז Sonoma משנת 2000 מציע מגוון מעורר תיאבון של טעמים וניחוחות מסקרנים. עמוס בפירות, זה מגיע אליכם מכל הכיוונים. כרם הפרי לשרדונה מחוז סונומה משנת 2000 שלנו מגיע משלושה כרמים יוצאי דופן בעמק הנהר הרוסי. כל כרם משקף את הטרואר המובהק שלו ותורם ליין ניואנסים ומאפיינים שונים. תסיסה ויישון מכיוון שהפרי גדל באקלים קריר יחסית, אנו מעבירים אותו דרך חבית ותסיסה מלולקטית כדי לאזן את החומצות הפריכות ולהעניק ליין מרקם עשיר וקרמי. סור טמון מיושן וערבול בחביות עץ אלון צרפתי מוסיף רמזים של אלון קלוי ומורכבות לתערובת